Kiszivárogtak a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy S21 promóvideói

0
391

A Samsung következő generációs Galaxy S21 sorozata alig egy hónap múlva jelenik meg, így egyre elkerülhetetlenebbek a szivárgások. Számos nem hivatalos pletyka látott már napvilágot, de most ki került 3 olyan promóciós videó, amelyeken jobban szemügyre vehetjük az érkező telefonokat, pontosabban a Galaxy S21-et, Galaxy S21 Plus-t, és a Galaxy S21 Ultra-t.

Igaz, hogy a kiszivárogtatott videók egyik telefont sem mutatják be teljes egészében, de a készülékek hátsó kamerái jól láthatóak, megerősítve ezzel a korábbi pletykákat.

A rövid Samsung Galaxy S21 és S21 Plus előzetesek két látszólag egyforma készüléket mutatnak be (de méretükben és akkumulátoruk kapacitásában szinte biztosan különbözni fognak), valamint egy gyönyörű új kéttónusú színt, amelyet állítólag Phantom Violet névre kereszteltek. Ez a szín a legnagyobb hír ebből a szivárgásból, és a merész dizájn, de prémiumnak tűnnek a videók alapján.

Mindkét telefon lapos kijelzővel, középre helyezett szelfikamerával, hátsó hármas kamerarendszerrel és szinte sík kerettel rendelkezik. A Galaxy S21 Ultra némileg különböző mert az előzetes alapján, ívelt kijelzővel, középen szelfikamerával, és hátul egy négykamerás rendszerrel érkezhet. A kamera valószínűleg az alábbi lencsékből épül fel, egy 10MP-es 10x szuper-teleobjektív zoom, egy 108MP-es fõlencse, egy 12MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 10MP-es 3x teleobjektív. A tetején egy lézeres autofókusz rendszer is található.

Sajnos a videók nem mutatnak annyit a Galaxy S21 Ultra-ból, hogy megerősítsék azt a pletykát, amely azt támasztaná alá, hogy a hamarosan megjelenő készülék kaphat egy S tollat, vagyis várnunk kell a Samsung várható bemutatásáig , 2020. január 14-ig .

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét