Kódelemzés leplezte le a Google Pixel Fold kameráit és bevezetési dátumát

0
9

Ismét szivárgás történt a Google Pixel Fold telefonnal kapcsolatban, ezúttal a kameraspecifikációkról és egy lehetséges megjelenési dátumról lett tudomásunk. A Google első összecsukható telefonja várhatóan Android 12L-lel debütál (Android 12 nagy képernyőre optimalizálva). Szomorú hír, hogy a Pixel Fold több dologban hasonlít a Pixel 5-re, mint a Pixel 6 vagy 6 Pro-ra.

A 9to5Google szerint a Google Camera alkalmazás legújabb verziója további részleteket tárt fel a Pixel Folddal kapcsolatban. Korábban olyan hírek reppentek fel, amik szerint idén már megjelenik az eszköz, ezt azonban cáfolja ez a frissítés. Az áll ugyanis a frissítésben, hogy : „isPixel2022Foldable”.

Máskor is történt már ilyen, például „isPixel2019MidRange” vagy „isPixel2019”. A fentebb említett alkalmazás szerint a Pixel Fold 4 kamerával rendelkezik, ezek mindegyike Sony IMX érzékelő (a Pixel 6 sorozat Samsung ISOCELL GN1-et használ), ahogy az a Pixel 5-ben is volt.

Ezenkívül IMX386 lesz az ultraszéles kamera, illetve egy 12 MP-es IMX355-öt is kapunk. Elől pedig 8 MP-es szenzort kapunk majd a szelfik pörgetésére.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét