Korházba került Steve Wozniak

0
26

Habár a 73 éves Steve Wozniak már régen nem folyik bele az Apple céges ügyeibe, a vállalat társalapítójaként még ma is gyakran megszólal a tech ipar éppen aktuális témái kapcsán. Friss jelentések szerint viszont a veterán elektromérnök most kénytelen lesz szünetet tartani, nemrég ugyanis kórházba került, melynek körülményeit eddig még nem sikerült teljesen tisztázni.

Elsőként a TMZ nevű bulvárlap írta meg, hogy Wozniak a World Business Forum nevű rendezvény vendége volt Mexikóvárosban, ahol előbb elmondta a színpadi beszédét, majd szédülésre kezdett panaszkodni. Az Apple társaslapítója ugyan nem vette komolyan a dolgot, a felesége viszont ragaszkodott a kivizsgáláshoz, ezért november 9-én délután 3 óra körül kórházba szállították.

A CNN ezzel szemben a rendezvény szervezőitől nem hivatalos úton úgy értesült, hogy Wozniakot valójában még a fellépése előtt, egy ájulást követően kellett kórházba vinni. Ezzel pedig még nincs vége, a Reuters hírügynökség ugyanis a mexikói média beszámolóira hivatkozva azt jelentette, hogy akár agyvérzés is érhette az Apple I és Apple II számítógépek tervezőjét. Egyelőre semmilyen közlemény nem található az állapotáról.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét