Lenovo Yoga Creator 7 15IHM05: Sokoldalú multimédia, jó akkumulátor élettartam

0
204

Alapvetően egy klasszikus univerzális laptopról van szó, amely az úgynevezett „tartalomkészítőket” célozza meg, de ezen felhasználói csoporton túl is kell némi érdeklődést kiváltania a felhasználókból. A laptop technológiája egy elegáns, vékony fémházban található, amely sima, matt felületekkel van ellátva. Az készüléken használt színtónust „Dark Moss”-nak hívják.

Súlya összesen 1700 gramm, így kiválóan hordozható. Ezt igazolja a remek akkumulátor üzemidő is, hiszen 9 és 13 óra közötti működési időt érhetünk el vele. Tölthető a saját, mellékelt tápegységgel, vagy akár USB-C porton keresztül is, de a kettő lehetőség közül inkább a saját tápegységet ajánlja a gyártó.

Rendelkezésre álló adatok szerint egy Core i7-10750H processzort, GeForce GTX-1650 GPU-t, 16 GB RAM-ot (kétcsatornás, nem bővíthető), és 1 TB-os NVMe SSD-t kapunk a készülékünkbe. Ez elegendő erőforrással látja el a laptopot, így gond nélkül kezeli az irodai feladatokat, videókat, képfeldolgozást, a streamelést és a játékokat. Míg a laptop szinte az összes játékot képes futtatni, a beépített hardvert nem a maximális beállításhoz tervezték.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét