Lesz kamerafrissítés vagy sem? – Samsung Galaxy A52s szivárgás

0
212

Hamarosan útjára indíthatja Galaxy A52 eszközét a Samsung. Az A52 5G látszólag módosított verzióját úgy mutatták be, hogy módosított kamera-és SoC specifikációkkal érkezik. Egy új szivárgás ezt azonban cáfolja, és azt állítja, hogy a két telefon csak egy tekintetben fog eltérni.

A Galaxy A52 5G a Samsung egyik legnagyobb büszkeségének mondható 2021-ben a középkategóriában. Néhány közelmúltbeli szivárgás azt sugallja, hogy a cég megismételné a sikert ugyanazon telefon új változatával. A Galaxy A52s állítólag közvetlen frissítése az elődnek, csupán egy újabb Qualcomm processzort kap.

Más tippek azt mondják, hogy módosított hátsó kamerákkal érkezik a frissített eszköz. Ezt kifejezetten cáfolja a GalaxyClub blog. Információjuk szerint marad a 64+12+5+5 MP-es setup, ami az eredeti A52 5G-ben is található.

Hirdetés
Forrás: SnoopyTech

Megeshet tehát, hogy csupán a Snapdragon 778G lesz az egyetlen frissítés, amit a telefon kap, esetleg pár új színösszeállítás csatlakozhat még az újdonságokhoz, ezek azonban korántsem olyan fontosak tech-szempontból.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét