Levehető lemezmeghajtóval érkezhet jövőre az új PlayStation 5 modell

0
820

Az iparági bennfentes, Tom Henderson szerint a Sony új PS5 modellel készül. Ez az új verzió frissített házzal és levehető lemezmeghajtóval rendelkezik, amely USB-C porton keresztül csatlakozik a konzolhoz. Az új konzol megjelenését 2023 szeptemberére várja a leaker.

Neked is idegenül hangzik a koncepció? Nekem is, nyugi. Elég szkeptikus vagyok ezzel a hírrel kapcsolatban, javaslom neked is kedves olvasó – még akkor is, ha Tom Henderson egy igencsak megbízható figura (ő jósolta meg dátumra pontosan a DualSense Edge megjelenését).

Tom (az Insider Gamingen keresztül) azt állítja, hogy a Sony egy új PlayStation 5 modellt fog piacra dobni levehető lemezmeghajtóval, utóbbi kellék csomagban vagy külön kerül értékesítésre, és a hátoldalon található USB-C porton keresztül csatlakozik majd a konzolhoz. Azt azonban nem tudni, hogy a PlayStation 5 Digital Edition jelenlegi tulajdonosai tudják-e majd használni ezt a külső lemezolvasót.

A Sony új külsőt is tervez a konzolhoz, amit “Chassis D” névre kereszteltek. Ami a belsőt illeti, ugyanazt a hardvert fogja kapni, mint a jelenlegi PS5 modellek. Várhatóan valamikor 2023 szeptemberében kerül a polcokra.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét