Limitált példányszámmal kezdi árusítani a PS5-öket az Amazon

0
349

Nagy készlettel készül az Amazon a PS5 árusításának megkezdésére, azonban nem elég naggyal. Mindkét konzolból (PS5 és PS5 Digital Edition) limitált példányszám áll a cég és a vásárlók rendelkezésére, azonban jó lehetőség ez azoknak, akik lemaradtak az előrendelésről.

Kifejezetten nehéz feladat volt olyan gyorsnak és szerencsésnek lenni, hogy az előrendeléskor már meg tudjuk igényelni újgenerációs konzolunkat. Azonban búslakodásra semmi ok, az Amazon nagy mennyiségű next-gen konzolt halmozott fel, hogy aki nem tudott élni az előrendelés lehetőségével, de szeretné mihamarabb kezébe venni az új PS5-öt, az is elégedett lehessen.

Amely országok Amazon raktárában biztos, hogy van PS5, az Ausztrália, Németország és az Egyesült Királyság, de alapos okunk van azt feltételezni, hogy szinte minden országba tudnak szállítani, köztük Magyarországra is.

Hirdetés

Magyar idő szerint november 19-én 12:59-től lesz rendelhető a Sony új konzolja. Mindenféle képpen gyorsnak kell lennie aki rendelni szeretne, ugyanis valószínűleg percek, maximum órák alatt elkapkodják a vásárlók.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét