MacBook Pro 2018 – az Apple csendben frissítette a szériát

Az Apple különösebb felhajtás és sajtóhír nélkül megjelentette a MacBook Pro 2018 szériát. Ez még a legfigyelmesebb Apple rajongóknak is azzal tűnhetett fel, hogy feltévedt az Apple magyarországi honlapjára, ahol az alábbi kép fogadja:

MacBook-Pro-2018 gif

MacBook Pro 2018 főbb újdonságai:

  1. az Intel 8. generációs Coffee Lake processzorai hajtják az új modelleket (kivéve a TouchBar nélküli modelleket, azokban továbbra is csak a 7. gen érhető el);
  2. az iPad Pro szériából ismert True Tone technológiát is megkapták az új MacBook Pro-k, vagyis a kijelzők fehéregyensúlya automatikusan idomul a környezet fényeinek színhőmérsékletéhez;
  3. a harmadik generációs butterfly mechanizmus is a MacBook Pro 2018 modellekkel debütál, ami különösen az elmúlt időszakban megesek keserű szájszagú beismerése miatt lehet fontos.

MacBook Pro 2018

Az új Intel processzorokkal – két kivételtől eltekintve – végre 4 és 6 magos processzorokkal dolgoznak az új MacBook Pro-k szériában megjelent masinák, ami már önmagában számottevő teljesítménynövekedést eredményez. Sajnos a régóta várt új MacBook Air és Mac mini pontos részleteit még mindig homály fedi.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?