Már idén eljön az új PlayStation Portal

0
2903

Még tavasszal jelentette be helyhez kötött kézikonzolját a Sony, amely eredetileg Project Q néven készült. Most viszont a tényleges megjelenésről is beszélt a cég, amelyre még idén sor kerül, ráadásul a termék megkapta a PlayStation Portal nevet.

A készülő újdonság specifikációja kapcsán nincs sok friss információ, továbbra is úgy érdemes tekinteni rá, hogy egy DualSense gamepad közepébe ékelődött egy 8 hüvelykes, 1920×1080 pixeles 60 Hz-es érintőkijelző. Többről nincs is szó, ugyanis saját tartalma nincsen, de a PlayStation 5-ön futó programok képét megkapja Wi-Fin keresztül, és azt meg is jeleníti. Az eszköz kapott még 3,5 mm-es jack aljzatot, hogy a hangokat el tudja juttatni egy vezetékes fej- vagy fülhallgatóra.

A Sony új konzolja kap még egy headsetet és egy fülhallgatót is. Előbbi Pulse Elite, míg utóbbi Pulse Explorer névre hallgat. Mindkettő vezeték nélküli megoldás, és egy új, PlayStation Link nevű interfészen veszteségmentesen juttathatók el rájuk a hanganyagok. Ehhez egyébként egy USB-s adaptert is kínálnak majd a japánok, amely a PlayStation 5 mellett PC-khez és Mac gépekhez is használható.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét