Már kapható az Apple Vision Pro

0
2065

A kevert valóság headset háromféle belső tárhely konfigurációval került forgalomba. A Vision Pro megvásárolható 256, 512 GB-os, valamint 1 TB-os háttértárral egyaránt. Az indulóár 3499 dollár, az 512 és 1 TB-os variánsok pedig 3699 és 3899 dollárt kóstálnak. Ha valamilyen spéci lencsére van szükséged, azt külön kell beszerezni, ebben az összegben az nincs benne.

Egyébként beszerezni az Apple Vision Pro headsetet nem csak annyit jelent, hogy rábökünk a vásárlás ikonra. Először is egy iPhone segítségével meg kell vizsgálni a fejünket. A Face ID ToF szkennerjét használva, körözni kell a fejünk körül, hogy pontos becsléseket szerezhessünk arról, hogy milyen méretű pántokkal lenne kényelmes használni a készüléket. Ez kulcsfontosságú, hiszen máskülönben vagy lötyögne, vagy túl szoros volna az Apple prémium készüléke, amelyről egyes tesztelők már így is azt állítják, hogy nem igazán kényelmes viselet.

A szemüvegesekre még vár egy külön kör, hiszen nekik szükségük lesz a látási kondíciójuknak megfelelő, csiszolt optikai lencsékre, ezeknek az előállítását a Zeiss biztosítja, kétféle változatban. Az egyik olvasó, a másik pedig vényköteles betét, az előbbi 99, utóbbi pedig 149 dolláros felárat jelent.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét