Máris beindultak az iPhone 16-ról szóló pletykák

0
1480

Pár napja mutatkozott be az iPhone 15 és annak különböző változatai. Láthattuk már a legfontosabb technikai adatokat, és azt is, hogyan alakult az árazás a tavalyihoz képest. Jó hír, hogy komoly árcsökkentés mellett tette le a voksát az Apple, vannak viszont olyan megoldások, amikért komoly felárat kell fizetnünk, mert csak a legdrágább készülékben elérhetőek.

Ilyen például az 5x-ös optikai zoomot kínáló főkamera, amit ezúttal kizárólag azok élvezhetnek, akik befizetnek a legdrágább változatra, az iPhone 15 Pro Maxra. Egy kínai szivárogtató azonban már tudni véli, hogy a jövőre érkező iPhone 16-os sorozatban nemcsak a Pro Max, hanem a normál Pro modell is megkapja majd ezt a funkciót. Tekintve, hogy jelenleg 100 ezer forint különbség van az olcsóbb Pro és a Pro Max modell között, ez bizony pénzben is komolyan mérhető előny.

A szivárogtató azt is elkotyogta, hogy az iPhone 16 Pro modellek is 48 MP-es főkamerát kapnak. Ezáltal, ha valaki arra várna, hogy a jövőre már a legjobb Androidos eszközök 100-200 MP-es kameráit is lepipálják majd az almás telefonok, az csalódott lesz. Persze az ilyen pletykákat mindig érdemes feltételekkel kezelni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét