Marketingképeken szivárgott ki ismét a Motorola ThinkPhone

0
244

A ThinkPhone-ról további részletek láttak napvilágot, várhatóan valamikor 2023-ban jelenik meg. A Motorola által állítólag ThinkPhone néven forgalmazott készülék többek között Snapdragon 8 Plus Gen 1 lapkakészletet, méretes pOLED kijelzőt és 50 MP-es elsődleges kamerát kap majd.

Forrás thetechoutlook

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Evan Blass már két hónapja kiszivárogtatta az érkező telefont. Most pedig sokkal több információ látott napvilágot, köztük marketingképek és specifikációk is.

Összefoglalva, amit most tudunk, az a következő: A ThinkPhone a Snapdragon 8 Plus Gen 1-el fog megjelenni, nem pedig az újabb Snapdragon 8 Gen 2-vel. Ezenkívül azt árulták még el, hogy a készülék 8 és 12 GB RAM-mal lesz elérhető és 1080p-s kijelzőt is fog használni, amely a The Tech Outlook szerint 6,6 hüvelykes átmérőjű, és pOLED panelen alapul. Kamerák terén egy 50 MP-es elsődleges, egy 13 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es mélységi szenzort kapunk; az előlapon pedig egy 16 vagy 32 MP-es lencse lesz (itt ütköznek a szivárgások).

A különféle marketingképek valamilyen vízállóságot, egy kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót és Lenovo laptopokkal való fájlmegosztó kompatibilitást is felvázolnak. Továbbá úgy tűnik, hogy a ThinkPhone támogatja a vezeték nélküli és 68 W-os gyorstöltést.

Forrás thetechoutlook
Forrás thetechoutlook
Forrás thetechoutlook

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét