Mások hajtogatják, a OnePlus kinyitja

0
3

Több alternatíva is játékban volt a OnePlus első hajlítható készülékének megnevezése kapcsán, köztük a V Fold és a mezei Fold is, de a gyártó ismét a kevésbé konvencionális megoldás mellett döntött, így az augusztus végén bemutatásra kerülő csúcsmodell OnePlus Open néven érkezik. “Míg mások hajlítanak, mi nyitunk.” – írták Twitteren.

A készülékről amúgy hivatalos információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, valószínűleg az Oppo Find N3 és a OnePlus Open ugyanaz az eszköz lesz eltérő brandeléssel. Annyi viszont biztos, hogy utóbbi a tegnap bemutatott Galaxy Z Fold5 nemzetközi konkurenciáját jelenti majd többek között emelt órajelű Snapdragon 8 Gen 2-vel és az elmaradhatatlan némítókapcsolóval.

Mindeközben a Twitter folyam kínálta lehetőséget nem kevés elégedetlen OP tulajdonos használta ki, hogy felhívja a figyelmet egy, a korábbi készülékeket érintő problémára. A OnePlus 8, OnePlus 9 és OnePlus 10 széria modelljeinek kijelzőjén vertikális zöld csíkok jelentek meg az OxygenOS 13-as frissítés után, amit elvileg végső esetben egy gyári visszaállítás akár meg is oldhat, de érdemes inkább biztosra menni és hivatalos márkaszervizbe vinni az eszközt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét