Még több Microsoft Store és Xbox Game Pass játék játszható okostelefonokon a Boosteroidnak hála

0
1040

A Microsoft tavaly óta partneri viszonyban áll a Boosteroid felhőalapú játékszolgáltatóval. Most jelentősen bővült a játszható Xbox PC-s játékok kínálata.

A Boosteroid egy felhőalapú játékplatform, amely lehetővé teszi az igényes játékok futtatását olyan eszközökön, amelyek nem rendelkeznek elegendő hardverteljesítménnyel. Úgy működik, hogy a játék valójában egy adatközpontban futnak, mi pedig a stremet látjuk a telefonunkon/táblagépünkön/PC-nken.

A Microsoft még 2023 márciusában jelentette be, hogy 10 éves partnerséget köt a Boosteroid-al. Az első Xbox PC-játékok júniusban már elérhetőek voltak a felhőn: Gears 5, Grounded, Deathloop és Pentiment. A kínálat most újabb játékokkal bővült. Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of The Outsider, Gears Tactics és Ghostwire: Tokyo – teljes cross-play és cross-save támogatással. A Microsoft szerint a kínálat folyamatosan bővülni fog.

Hogyan működik

Ahhoz, hogy Xbox játékokat játszhassanak a Boosteroid használatával okostelefonon vagy táblagépen, a játékosoknak hozzá kell férniük az adott játékhoz a PC Game Pass vagy az Xbox Game Pass Ultimate segítségével. Alternatív megoldásként az adott játék közvetlenül a Microsoft Store-ból is megvásárolható. Ha már rendelkezel Boosteroid fiókkal, az összes támogatott játékot megtalálod a könyvtárban az “Xbox” fül alatt. Innentől pedig csak indítani kell.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét