Megérkezett a Nothing OS 2.0

0
1069

A telefon Android 12-re épülő Nothing OS-szel került piacra, majd a Nothing OS 1.5-tel váltott Android 13-ra. A Nothing OS 2.0-s rendszer még a 13-as Android főverzióra épül, de a cég azt ígéri, a következő nagyobb csomag már Android 14-re épül majd. A Nothing OS 2.0-s frissítés mérete egy gigabájt körül van, benne több olyan újdonsággal, melyek a Phone (2)-ben debütáltak, például a monokrómra témázható alkalmazásikonok, vagy a főképernyőre kirakható új mappák és widgetek.

A Glyph interfész funkcionalitása is megújul, ezentúl a Phone (1)-en is állíthatunk be névjegyekhez és alkalmazásokhoz egyéni jelzések a hátlapi LED-ekhez. Valamint a zseblámpa ikon hosszú nyomásával a Phone (1)-en is bekapcsolható lesz a teljes hátlapi világítás, akárcsak az újabb modellen.

Érkezik az app-klónozás lehetősége, aminek segítségével futtatható lesz több felhasználói fiókkal is egy-egy program. Az App Locker segítségével pedig ujjlenyomattal zárolhatók lesznek a felhasználó által kiválasztott alkalmazások. A frissítés OTA, tehát értesítésként felajánlja magát, amikor elérhető. A Nothing emellett türelmet kér felhasználóitól, nem mindenki egyszerre kapja meg a Phone (1)-re az OS 2.0-t.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét