Megjelenik a Vivo X60 Pro+, valamint rejtélyes további termékek is érkeznek a gyártótól

0
121

Január 21-én debütál Kínában a Vivo egyik sorozatának legújabb zászlóshajója, az X60 Pro+, melyet a már sokat emlegetett új Snapdragon 888 processzor hajt, erősítette meg a gyártó. Ezzel egyidőben, egy tech blog azt állítja, hogy mellette bemutatják a Vivo első táblagépét is.

Hivatalosan megerősítette a Vivo, hogy az X60 Pro+ az új „gimball-telefon” sorozat legmagasabb kategóriája közé tartozik, amihez egy Snapdragon 888 társul, amely mint említettem 2021. január 21-én jelenik meg. Azonban a MyDrivers azt állítja, hogy a cégnek más érdekeltségei is lehetnek az új termékek felhozatalában.

Az új kínálat táblagépekből áll, amelyek nem csak a Vivo nevet viselik majd először, hanem az iQOO, illetve NEX neveket is. Valamint a közeljövőben kiadhatnak egy első generációs laptopot, amely az „iQOO Book” nevet kaphatja. A MyDrivers azt is megjegyezte, hogy a legújabb piackutatások szerint a táblagépek, és a 2 az 1-ben készülékek nagy népszerűségnek örvendenek a koronavírus járvány miatt, és hogy az 5G hálózat bővítésére is nagyobb igény lehet a közeljövőben.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét