Megjött a várva várt Sony Xperia 1 III csomagajánlat – fejes vagy füles, melyik legyen?

0
329

Bemutatta a Sony az Xperia 1 III előrendelési csomagját, amely piactól függően kínálja prémium okostelefonja mellé XM3 fej, illetve fülhallgatóit. Ezzel párhuzamosan pedig úgy néz ki, az Egyesült Államokbeli Xperia 1 III vásárlók választhatnak majd egy matt-lila színű konfigurációt is.

Azok a vásárlók, akik előrendelik vagy megvásárolják a Sony Xperia 1 III készüléket az akció időtartama alatt, számíthatnak egy ingyenes fejhallgatóval vagy fülhallgatóval, melynek értéke legrosszabb esetben is 200 dollár feletti. Az, hogy melyik audiókészüléket kapja a vásárló csak azon múlik, hogy hol vásárolja meg az eszközt. Akik az USA-ban teszik ezt meg, azok WF-1000XM3-at kapnak, míg az európaiak WH-1000XM3 fülessel élvezhetik a muzsikát.

USA-beli gamernek és megéri lenne ilyen telefonra vágyva, ugyanis a csomag mellett 43200 COD pontot is kapnak a Call of Duty: Mobile játékban.

Ezeken felül pedig az Egyesült Államok piacán megjelenik egy belpiacos modell is, amely csak színben különbözik a többitől, ugyanis matt lila lesz.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét