Megkapta tanúsítványait a OnePlus Ace 2, jöhet a globális megjelenés?

0
945

Egy friss jelentés arról tett említést, hogy a OnePlus Ace 2 Indiában, illetve talán további régiókban, mint OnePlus 11R kerülhet a boltok polcaira. A tanúsítvány folyamat során az is dokumentálásra került, hogy a készülék energiaellátásért egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor felel majd, amely támogatja a 100 wattos kábeles gyorstöltést, akárcsak a prémiumkategóriás OnePlus 11.

A kínai régióban értékesített OnePlus Ace 2 a PHK110 modellszámot viseli majd. A belsejében Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 zakatol, amely mellé a választott kiszereléstől függően legfeljebb 16 GB RAM és akár 512 GB háttértár kerülhet. Az okostelefon 50 megapixeles elsődleges képrögzítővel lesz felszerelve, amelyet két további kameramodul támogat majd. A szelfikamera 16 vagy 32 megapixeles felbontással rendelkezik majd.

Hírek szerint a megjelenítő 6,7 hüvelykes, (AMOLED típusú) Full HD+ felbontású lesz, mégpedig ez egy olyan megoldás, amely támogatja a 120 Hz-es képfrissítést. A OnePlus készüléke Kínában ColorOS 13 operációs rendszert futtatni, amelynek alapját Android 13 szolgáltatja majd. Amennyiben a készülék valóban megjelenik a nemzetközi vizeken, a szoftveres frontot OxygenOS 13 tartja majd.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét