Megnyílt a Laptopszalon szegedi üzlete!

A szegedi Laptopszalon megnyitotta kapuit a nagyközönség számára, mely alkalomból különféle kedvezményekkel kedveskedik leendő vásárlóinak. Aki mostanában néz be a Laptoszalon szegedi üzletébe az 30% kedvezményt kap minden szervizszolgáltatásra, 50% kedvezményt az 1 éves laptopbiztosításból, és 1 forintért kap USB elosztót a notebook mellé.
 
Megnyílt a Laptopszalon szegedi üzlete!
 
A Laptopszalon szegedi üzlete egyébként a Mérey utca 6/B szám alatt található és hétfőtől szombatig 09 órától 18 óráig van nyitva. Termékpalettáján megtalálható az összes notebookgyártó készüléke (Dell, Lenovo, Acer, Toshiba, HP, Samsung, Asus, Sony, Fujitsu, Pacard Bell, Apple), mindenfajta tablet/tábla pc, okostelefonok, tartozékok és különféle PC alkatrészek. A Laptopszalon szegedi üzlete nem csupán egy laptopos bolt, hanem az Elektroszalon webáruház átvételi pontja is így legyen szó hűtőről, 3D-s televízióról vagy akár egy elektromos fogkeféről a lehető legjobb árakon veheti át itt Szegeden a Mérey utca 6/B szám alatt.
 
Megnyílt a Laptopszalon szegedi üzlete!
 
A megfelelő teremkék kiválasztásában szakértő eladók állnak a vásárlók rendelkezésére. Ha kell memóriát bővítenek vagy SSD meghajtóval szerelik fel noteszgépét, ráadásul megvásárolt szoftvereket felár ellenében kérésére fel is telepítik. Ha esetleg laptopja, netbookja, asztali PC-je meghibásodott, vagy bármilyen segítségre volna szüksége térjen be nyugodtan hozzájuk ugyanis a Laptopszalon szegedi üzlete szervizként is funkcionál. Ha esetleg részletre szeretné megvenni notebookját vagy legyen az bármilyen weboldalon található termék akkor is bizalommal forduljon hozzájuk, ugyanis kedvező feltételekkel akár több éves futamidőre is elhozhatja az éppen kiszemelt terméket.
 
 
Cím:  6722 Szeged, Mérey utca 6/B
Nyitva tartás: H-Szo: 09:00-18:00
Telefon: 62/641-561/
Szaküzlet mobil: 20/800-1500
Szakszerviz mobil: 20/623-4333
 
 
(X) fizetett hirdetés

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?