Mégsem vásárolja fel a Discordot a Microsoft

0
178

Nem sikerült nyélbe ütni azt az üzletet, aminek eredményeképp egyesült volna a Discord a Microsofttal. Állítólag a chatszolgáltató cég elvesztette érdeklődését a redmondi óriással kapcsolatban. Valamint a legfrissebb pletykák szerint tőzsdére megy a Discord.

A Discord nemrégiben óriási port kavart terve, miszerint beolvadt volna a Microsoftba, kudarcba fulladni látszik (illetve már nem is csak látszik a hírek szerint). Nem más, mint a Wall Street Journal számolt be arról, hogy a chatszolgáltató eltávolodott a tárgyalásoktól.

Ez tehát azt jelenti, hogy a Discord önálló marad és készülhet a tervezett tőzsdei bevezetésre, amihez valószínűleg nagy reményeket fűznek, ugyanis a Microsoft 10 milliárd dollárt adott volna a chatszolgáltatóért – ha nem többet.

Hirdetés

Nagy vásárlási lázban ég a Microsoft, nemrég kaparintotta meg a Bethesdát, valamint úgy hírlik, hogy tárgyalásokat folytat a Konamival és a Segával is. Ezek eredményéről még nincs hír, azonban tisztán látszik, hogy hatalmas potenciált lát a gamingben a Microsoft.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét