Megtudtuk a OnePlus Nord CE 3 Lite specifikációit

0
422

Kezdjük akkor a legnagyobb gyengeséggel: Qualcomm Snapdragon 695 hajtja majd az okostelefont, akárcsak az elődjét. Ennek kevésbé örülünk, az viszont dicséretes, hogy a lapkakészlet mellé 8 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely kerül.

Eme okostelefon hátoldalán 64 helyett 108 megapixeles elsődleges képrögzítő foglal helyet, amely natívan támogatni fogja a 3x zoomot. A fő kamerán kívül lesz még két másik érzékelő is, ezek típusát nem tudni, a korábbi modell két további 2 megapixeles segédszenzort kapott, valószínűleg most is így fog történni.

Az előlapot egy 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es IPS LCD megjelenítő fogja lefedni, Full HD+ felbontással. A gyártó szerint a készülék kiválóan alkalmas játékra, nyilván tudnánk velük vitázni, mindenesetre az OxygenOS 13.1 rendszer, amelyet a mobil futtatni fog, rendelkezik néhány optimalizációs beállítással, amelyek segíthetnek a cél érdekében. A OnePlus Nord CE 3 Lite borítása alá 5000 mAh kapacitású akkumulátor kerül, amelyet 67 wattos, vezetékes töltéssel lehet majd táplálni. A gyártó ígérete szerint mindössze 30 perc a töltőn elegendő kakaót biztosít egy egész napos használathoz.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét