Megtudtuk az iPhone modellek akkumulátor kapacitásait

0
161

A legtöbb Androidos telefont gyártó céggel ellentétben, az Apple nem közli a telefonjai akkumulátorának kapacitását a hivatalos listákon. Az idei iPhone-ok 5G kompatibilitást kaptak, ami valószínűleg akksi zabáló lesz, ezáltal most még égetőbb kérdés az akkumulátor kapacitás.

Az Apple sosem közli vásárlóival az aktuális iPhone-ok akksi kapacitását saját oldalán, inkább csak az akkumulátoridőre hagyatkoznak. Egy Holland forgalmazó azonban azt állítja, hogy mind a négy verzióról bővebb információt talált. Az közölt adatok szerint az új széria nem nő túl az előzőn – legalábbis ebben a tekintetben – .

A Vodafone NL mostanra kilistázta az iPhone 12-ket előrendelésre, és ehhez specifikációkat is csatolt, amelyek között az akkumulátor információi is felbukkannak. Ezen oldal szerint az iPhone 12 és 12 Pro 2.775 mAh-át kap, míg a Pro Max majd ezerrel többet, 3.687 mAh-t.

Hirdetés

A kis méretű iPhone 12 Mini-t választó vásárlóknak pedig 2.227 mAh-ás kapacitással kell beérniük.

Kíváncsian várjuk a tapasztalatokat, vajon az 5G mennyire lesz akksi zabáló, illetve az új A14 Bionic chipek mennyivel hatékonyabbak elődjüknél.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét