Megújult az Asus ZenFone család

Az Asus bejelentette az új ZenFone 3, ZenFone 3 Deluxe és ZenFone 3 Ultra modelleket a Computex-en.

Megújult az Asus ZenFone család

Az Asus ZenFone 3 az új készülékek közül a “legegyszerűbb” darab. Az alumínium házat mindkét oldalról 2.5D Gorilla Glass védi. Az 5.5 inches Super IPS+ kijelző felbontása 1080p. A hátlapi kamera felbontása 16MP. A készülék Qualcomm Snapdragon 625-ös chipsetet kapott, 4GB memóriával. A hátlapon ujjlenyomat-olvasót is találhatunk.

Megújult az Asus ZenFone család

A ZenFone 3 Deluxe számít a család csúcsának. A teljes ház fémből készült és egy 5.7 inches Super AMOLED kijelzőt ölel körül. A Qualcomm Snapdragon 820 chipset mellé még 6GB memóriát is belepakoltak a készülékbe. A hátlapi kamerába a Sony IMX318-as szenzora került, 23MP-es felbontással. Az optikai képstabilizátor és a 4K-s videofelvétel sem maradhatott ki. A ZenFone 3 Deluxe USB Type-C csatlakozót kapott és támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiát. Ennek a készüléknek a hátán is találunk ujjlenyomat-olvasót.

Megújult az Asus ZenFone család

Utoljára maradt a ZenFone 3 Ultra. Ez a modell brutális méretű, 6.8 inches (1080p) kijelzőt kapott. A kamera a ZenFone 3 Deluxe-szal megegyező. Ez a készülék Qualcomm Snapdragon 652 chipsettel és 4GB memóriával szerelt. Az akkumulátor kapacitása 4600mAh és támogatja a Quick Charge 3.0-t.

Az árazás 249 dollárnál kezdődik (ZenFone 3). A Deluxe változat 499 dollárba, az Ultra pedig 479 dollárba kerül.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?