Megváltozott az Acer notebookok garanciaidejének hossza

Az Acer Magyarország 2012. október elsejétől megváltoztatta az eddig hatályban lévő garancia időket. Mostantól az összes Acer Aspire notebook sorozat az eddigi 1 év helyett  2 év garanciával lesz megvásárolható, melyet természetesen továbbra is lehet 3 évre bővíteni az Acer Advantage garancia kiterjesztéssel. Az  Aspire One netbook sorozata is az eddigi 1 év helyett 2 év garanciával vásárolható meg, míg az Acer Aspire Ultrabook sorozatok- S3, S5, M3, M5 –  3év garanciával vihetők haza a boltok polcairól.

Megváltozott az Acer notebookok garanciaidejének hossza

A változás természetesen nem marad el az üzleti notebook sorozatainknál sem. A Travelmate sorozat modelljeire is 3 év garanciát ad az Acer, illetve a 2012-ben bejelentett modelljeinknél (B1 sorozat, P2 sorozat, P4 sorozat, P6 sorozat) az alap 3 éves garanciális szolgáltatás magában foglalja a baleseti kárbiztosítást is, olyan véletlen, hirtelen és előre nem látható módon bekövetkező kár esetére, amely külső ráhatás eredményeképpen befolyásolja a termék működését.

A garanciális változások minden, 2012. október 1. után vásárolt termékre érvényesek. A többi Acer termék garanciális ideje változatlan marad. További információért kérünk, látogass el az alábbi linkre: http://acer.max.hu

Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?