Megvan, hogy ki gyártja majd az iPhone SE 4 kijelzőjét

0
794

Az iPhone SE 4 (már ha így fogják hívni), 6,1 hüvelykes OLED panellel lesz felszerelve. Ezeknek az előállításáért főleg, de talán kizárólag a kínai BOE lesz felelős. A hírek szerint ugyanis a Samsung kiesett a versenyből, mert egyszerűen nem akarta vagy nem tudta azon az alacsony áron kínálni az Apple-nek a kijelzőket, mint ahogyan azt a Cupertino-i vállalat elvárta volna.

A jelentés szerint, amelyből mindezek kiderülnek, egy 6,1 hüvelykes OLED megjelenítő a Samsung jóvoltából 30 dollárba kerül, ám ehhez képest az Apple mindössze 25 dollárt kínált a panelekért. Természetesen a forrás hozzáteszi, hogy a kínai gyártók még ennél is kevesebbért vállalják a képernyők előállítását.

Ebből kifolyólag, mivel a Samsung kikerült a képből, csak a BOE és a Tianma maradt versenyben, de valószínűleg a BOE fogja kapni az összes megrendelést. Azok, akik képben vannak az üggyel, azt állítják, hogy a Samsung az alacsony árrés miatt eleve nem igazán volt elkötelezve az iránt, hogy üzletet kössön az Apple-lel. Ez most így alakult, meglátjuk, mi sül ki belőle.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét