Mini laptop a VAIO háza tájáról, rengeteg csatlakozóval

A VAIO bejelentette az új SX12 modelljét, 12.5 inches kijelzővel. A laptop a kis mérete ellenére több csatlakozóval rendelkezik, mint a sokkal robosztusabb notebook-ok. Az előd S11-hez képest sokkal inkább kihasználta a rendelkezésre álló helyet a gyártó és a nagyobb kijelző mellett a billentyűk is nagyobbak lettek. Mindezt nagyjából ugyanolyan méret mellett.

Találunk három USB-A csatlakozót, egy USB-C portot a töltéshez, HDMI, Ethernet, VGA portot és SD kártyaolvasót. Természetesen a fejhallgató/mikrofon csatlakozó sem maradt le. A billentyűzet lényegében a laptop széléig elér és a káva is keskenyebb lett. Az SX12 8. Generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorral vásárolható meg, opcionálisan LTE modullal is kérhetjük. A gép mindössze 888 grammot nyom.

Mini laptop a VAIO háza tájáról, rengeteg csatlakozóval

A VAIO SX12 jövő héttől érhető el Japánban, nagyjából 1100 dolláros kezdő árcédulával. De a processzortól, tárhelytől és színtől függően akár egészen 2000 dollárig növekedhet az árcédula. Arról egyelőre nincs információ, hogy a többi piacot mikor éri el a gép, de az S11 és az SX14 esetében is gyorsan megtörtént ez, úgyhogy az SX12 esetében is van ok reményre.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?