Mobil szórakoztatóközpont a Toshibától

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Sajtóközlemény – „Az új Toshiba Qosmio laptopokat a kiemelkedő minőség, az extravagáns dizájn és a szórakoztatás magas szintje jellemzi. A kiváló hangélményt a beépített Harman Kardon hangszórók, a kifogástalan vizuális élményt pedig a kivételesen jó minőségű kijelzők biztosítják a Toshiba új «szórakoztatóközpontjaiban»” – mondta Patonai Szabolcs, a Toshiba Europe GmbH notebook üzletágának magyarországi értékesítési vezetője. „A Qosmio termékcsalád tökéletes felszereltségét a Toshiba EasyMedia szolgáltatások teszik teljessé” – tette hozzá Patonai Szabolcs.

Qosmio X300 –  „Tűzcápa”  az extrovertált játékosoknak
A Toshiba Qosmio X300, gamerek számára készült laptop a játék- és multimédiás alkalmazásokat formálja hordozható élménnyé. A laptop-család tagjai a különböző játékosok eltérő igényeit is kielégíti. A 17’’ WXGA+ széles képernyőjű kijelző, a Harman Kardon sztereó hangszórók és a különálló mélynyomó révén a Qosmio X300 tökéletes és hordozható, a profi játékosok számára készült laptop. A játékokat kedvelők számára készültek az Intel Centrino 2 processzortechnológiára épülő Intel Core2 Duo P8600 processzoros modellek, az extrém élményekre vágyók pedig az Intel Core 2 Extreme X9100 processzoros modellek közül választhatnak. A család minden tagja kiemelkedő grafikai képességekkel rendelkezik: a legkisebb gép is NVIDIA GeForce 9700M GTS adapterrel rendelkezik, a legerősebb modellt pedig az NVIDIA GeForce 9800M GTS SLI  grafikus processzorral szerelték.

A Qosmio X300 belső értékeit kiegészíti a különleges „Fire Shark” (tűzcápa) külsővel ellátott LCD-borítás. Szemrevaló, vörös LED-háttérfény világítja meg a multimédiás billentyűsort, az érintőlapot és a hangszórókat, míg a mélynyomókat egy különleges, lángnyelvet formáló grafika borítja. A mintás és csillogó kéztámasz valamint a fémes színű egérgombokkal kiegészített, beépített érintőlap kifinomult tapintási élményt nyújt.
A Qosmio X300 minden apró részlete azt szolgálja, hogy a játékosok teljes mértékben élvezhessék a játékok hordozhatóságának előnyeit.
Qosmio F50 és G50 – Stílusos társak a szórakozásban
A Toshiba Qosmio F50 és G50 laptopok a legizgalmasabb szórakoztató-technológiát ötvözik a stílusos és elegáns megjelenéssel. Az új modellek a világ első cellaalapú médiafeldogozást alkalmazó hordozható számítógépei, amelyek a Toshiba négymagos HD-s képfeldolgozó lapkája (SPURS Engine) segítségével a normál DVD-filmeket képesek nagy felbontásúvá alakítani. Az F50 és G50 noteszgépek Intel Core 2 Duo processszorral, Windows Vista operációs rendszerrel és kategóriavezető NVIDIA grafikus kártyával vannak felszerelve, amelyek megdöbbentően élethű képet biztosítanak. A zenehallgatás és a filmnézés igazi élményét a Harman Kardon hangszórók biztosítják.  A hordozható mozizás élményét nyújtó modellek univerzális, kétrétegű DVD-meghajtóval rendelkeznek.

Az Qosmio F50 és G50 kialakítása és formatervezése komoly, stílusos külsőt kölcsönöz a laptopnak. A dizájn tökéletesen követi a nemrégiben kialakított elegáns és egyben modern színvilágot. Az ívelt vonalvezetés és a fekete-króm színpárosítás egyesítve a LED-es háttérvilágítással igazi profizmusról árulkodik.
 

Laptopkalauz.hu –

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?