Motorola Edge 20 szivárgás: három kamera, lapos kijelző

0
181

Pletykák és szivárgások szerint a Motorola egy új Edge 20 okostelefon-sorozatot mutat be idén. Egy megbízható és nagynevű leaker mutatta be az új eszközt, aki nem más, mint az OnLeaks.

Úgy hírlik, idén a Motorola három új Edge készüléket készül kiadni, ezek a következők: Edge 20, Edge 20 Pro és Edge 20 Lite. Előrejelzések szerint vonzó középkategóriás specifikációkkal érkeznek és már kódneveik (vagy inkább beceneveik) is vannak: Berlin, Pstar/Sierra és Kyoto.

Nem kis szivárgás ez, ugyanis kép, valamint videó is van az új eszközökről, amelyeket Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) készített. Elég csinos darabnak néz ki az új lapos dizájnnal és a vékony kerettel.

Hirdetés

Specifikációkat tekintve 120 Hz-es FHD+ kijelzőről beszélhetünk, amely 6,78 hüvelykes és 20:9-es képarányú. Kameratéren a fő lencse 108 MP-es, a másik kettő 8 és 2. A telefon erőforrása pedig Snapdragon 778G lesz.

Minden itt leírt információ csupán szivárgás, hivatalos megerősítés még nem történt, habár az OnLeaks ritkán téved, minimális szkepticizmus javasolt.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét