Motorola Razr 2023: Vékonyabb kerettel és hatalmas másodlagos kijelzővel érkezhet

0
186

Egy szivárgás megmutatta a Razr 2023 terveit. Míg a Samsung az elmúlt években csak kisebb változtatásokat hajtott végre a Galaxy Z Flip sorozat kialakításán, a Motorola a 2023-as kiadással ismét átalakítja a Razr-t. A Motorola Razr 2023 akár az Oppo Find N2 Flip-et és annak hatalmas borítókijelzőjét is „ellophatja”.

Evan Blass és a The Tech Outlook marketinganyagokat osztott meg, melyekről azt állítják, hogy a Razr 2023 szerepel rajtuk – ami a Motorola következő generációs összehajtható csúcstelefonja. Az eddig megjelent képek alapján a Motorola ismét felrázza a Razr sorozatot.

A kiszivárgott marketingképek megerősítik, hogy a készüléknek lényegesen nagyobb első kijelzője lesz, mint elődjének a maga 2,7 hüvelykével. Egyébiránt a Galaxy Z Flip4 1,9 hüvelykes fedlapkijelzővel rendelkezik, míg az Oppo a Find N2 Flip-et 3,26 hüvelykes megfelelőjével áldotta meg.

Úgy tűnik, a Motorola a Razr (2023) külsejét szinte teljes egészében kijelző fedi, ami elég durván néz ki. Evan Blass ritka megbízható szivárogtató, így  jó eséllyel tényleg ilyen formában fog érkezni az új Razr.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét