Nemsoká kezünkben lehet az adaptív zajszűrős OnePlus fülhallgató

0
113

Adaptív zajszűréssel, valamint Warp Charge töltéssel érkezik a OnePlus Buds Pro vezeték nélküli fülhallgatója.  Július 22-én mutatja be a Nord 2 5G mobilját a OnePlus, ezzel együtt pedig debütál majd a legújabb vezeték nélküli fülhallgatója. Ezt a kutatás-fejlesztés vezetéséért felelős részleg vezetője, Kinder Liu hivatalosan is megerősítette.

Továbbá azt is közölte, hogy adaptív zajszűrésre számíthatunk, aminek a működését három mikrofon segíti majd elő. A mikrofonok intelligens módon csökkentik a zajszintet, körülbelül 15-40 decibellel. Maga a termék az Apple AirPods Pro megoldására hajaz, mivel matt külsőt kap a fülhallgató és a szárak fém hatásúak lesznek.

Liu szerint tokkal együtt a fülhallgató akár 28 órányi üzemidőre is képes, méghozzá zajszűrés mellett, anélkül pedig 38 óra is lehet az érték. A tok egyébként a Warp Charge rendszerrel 10 perc töltéssel 10 órányi üzemidőt képes biztosítani. A tok a vezeték nélküli töltést is támogatja, de ebben az esetben 10 helyett csak 2 wattal képes tölteni.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét