Next-gen iPad Pro – specifikációk és videó is kiszivárgott

0
104

Két új iPad Pro CAD modellje szivárgott ki, amelyek részletes áttekintést nyújtanak az Apple hamarosan megjelenő táblagépeiről. Az Apple ragaszkodik a 11 és 12,9 hüvelykes méretekhez a következő iPad Pro modelleknél is, a megjelenés viszont nem sokat változott.

A 91Mobiles már biztosított egy CAD grafikát a készülő 12,9 hüvelykes modellről, de az xleaks7 és a Pigtou által közzétettek részletesebb képet nyújtanak mindkét modell kinézetéről. Nem meglepő, hogy mindkét táblagép hasonlít elődjére.

Pigtou és az xleaks7 szerint a 11 hüvelykes modell mérete 247,6 x 178,5 x 5,9 mm lesz, illeszkedve a tavalyi modell méretéhez. A hátsó kamera ház azonban 7,7 mm-re nőtt, bár még pontosan nem tudjuk miért. Az USB Type-C port a táblagép alján marad, míg az Apple továbbra is 11 hüvelykes iPad Pro készülékét két hátsó kamerával és LiDAR érzékelővel szereli fel. A 11 hüvelykes kijelzőt körülvevő keret azonban valamivel kisebbnek tűnik, mint az elődnél.

Hirdetés

A következő 12,9 hüvelykes iPad Pro ugyanúgy néz ki, mint a jelenlegi modell. Ennek megfelelően az ötödik generációs tablet állítólag 280,6 x 215 x 6,39 mm méretű, a kameraház pedig csak 2,04 mm-rel nő. A készülő tablet 0,49 mm-rel vastagabb, mint elődje, ami arra utalhat, hogy az Apple-nek több helyre van szüksége további hardverek számára.

A pletykák szerint az Apple a következő 12,9 hüvelykes iPad Pro-t mini LED-képernyővel szereli fel, de nem világos, hogy az Apple-nek vastagabb házra van-e szüksége az új képernyő-technológia alkalmazásához, viszont a hozzáadott vastagság arra is utalhat, hogy a 12,9 hüvelykes iPad Pro merevebbé válik, mivel a korábbi kivitelek szerkezetileg gyengék voltak.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét