Nincs Apple fülesed? – Várj még egy kicsit, és vehetsz jobbat

0
128

2019 októberében adta ki az Apple az AirPods vezeték nélküli fülhallgatók fejlettebb, kisebb szárral rendelkező változatát, az AirPods Pro-t. Ez a kis könnyed eszköz annyira jól sikerült, hogy még nem érezték időszerűnek a leváltását. Mostanra azonban bizonyára rájöttek a mérnökök, hogyan tehetnék még jobbá, így már a kanyarban lehet a második generáció érkezése.

Mark Hurman, a Bloomberg Apple felelős újságírója úgy értesült, mind az AirPods Pro, mind az AirPods Max frissül majd, változatos mértékben. Az AirPods Pro esetében arra számíthatunk, hogy ősszel jön az új modell, ami a pletykák szerint szár nélkül érkezik. Támogatja majd a veszteségmentes formátumokat, és egészséghez kapcsolódó funkciókkal vértezik majd fel.

Az AirPods Max esetében az új funkciókról egyelőre nem tudni, de új színekre számíthatunk. Remélhetőleg az akkumulátor-üzemidőn is javítanak majd. Aki még nem használt AirPods-ot, valószínű arra gondol, hogy egy túlárazott „vacak”. Annyiban igaza lehet, hogy túlárazott, de megéri kipróbálni, hiszen remek hangzása van.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét