Notebookot venne vasárnap? A Notebookstorenál megteheti!

0
186

Ahogy az első kép is jól bemutatja, hazánk belpolitikai kérdései között igen előkelő helyet érdemelt ki a boltok vasárnapi zárva tartása. A Kereszténydemokrata Néppárt által presszionált törvény 2014 utolsó ülései között jogerőre emelkedett, így az új évet már annak biztos tudatában várhattuk: a Vasárnapok 2015-ben egy picit másképp fognak alakulni és ez a Laptopszalont is érinti. 

Notebookot venne vasárnap? A Laptopszalonnál megteheti!

Nincs kivétel? Nem igazán, mivel a Metro áruház ugyan úgy zárva kell, hogy tartson, ahogy a világörökségi területeken üzemelő kiskereskedelmi egységek is – így a vasárnapok alkalmával a tokaji borvidék és a pesti belváros is várhatóan csendesebb lesz a megszokottnál. Viszont, a jelenlegi állás szerint a piacok a hét utolsó napján is nyitva lehetnek, ennél fogva például a Fény utcai piac kereskedelmi területéhez tartozó Laptopszalon a számítástechnikai szakkereskedések közül egyedüliként -, szolgáltatásainak teljes palettájával (+1 év garancia, hotline, 31 napos cseregarancia, 1TB felhő) még ezen a jeles napon is 10-19 óráig kinyithatja a kapuit a vásárlók előtt. Tehát, várja Önt is nagy szeretettel a budai Laptopszalon!

Hirdetés

Notebookot venne vasárnap? A Laptopszalonnál megteheti! Notebookot venne vasárnap? A Laptopszalonnál megteheti!

Notebookot venne vasárnap? A Laptopszalonnál megteheti! Notebookot venne vasárnap? A Laptopszalonnál megteheti!

Cím
1024 Budapest, II. ker., Lövőház u. 12. fsz. 1/d (A Lövőház utca és a Fény utca sarkán, azaz a Mammut I és Mammut II bevásárlóközpontok között)

Nyitva tartás
Hétfő – Vasárnap: 10:00 – 19:00

Mobil
20/612-1111

E-mail
buda@laptopszalon.hu

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel
4-es 6-os villamos vagy M2-es METRO, Széll Kálmán téri megálló

Parkolási lehetőségek
Mammut bevásárlóközpont és környéke 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét