November 10-én jelenik meg az XBOX Series S és X

0
137

Kibújt a szög a zsákból, a Microsoft pontos megjelenési dátumot tűzött, valamint mellékelt egy rövidvideót is az új XBOX Series S-ről.

Az újgenerációs XBOX Series S november 10-én lesz elérhető. A jóslatok és tippek korának vége ezzel kapcsolatban, ugyanis pontos árat is tudunk. 300 dollárért cserébe vihetjük haza a Microsoft új konzolját.

512 GB-os NVMe SSD-vel érkezik a modell „all-digital” verzióban. Ez azt jelenti, hogy optikai meghajtó nem lesz az eszközön, kizárólag a Microsoft hivatalos online boltjában tudjuk megvásárolni kedvenc játékainkat.

Hirdetés

1440p-ben 120 fps-t ígér a gyártó, amely valljuk be, elég combos. Ha ezt PC-vel szeretnénk megvalósítani, maga a videókártya drágább lenne, mint ez az egész konzol. Raytracing támogatottságot is élvez a konzol, amely még nagyobb élményt garantál játék közben. Ha ez nem lenne elég, akkor a gyártó egy olyan opciót is felkínál az erős hardvernek köszönhetően, amely által a régebbi játékokat 4K-ban is futtathatjuk. Jól hangzik!

Egy kompakt eszköz lesz, egy korábbi írásomban részleteztem is, hogy maga az RTX 3090 videókártya nagyobb, mint ez a konzol.

Ha mindent tud, amit ígérnek (és miért ne tudna), akkor egy borzasztóan jó ár/érték arányú eszközzel bővül a piac, ezt pedig a felhasználók díjazzák a legjobban.

Edit: a nagytestvér, azaz az XBOX Series X is ebben az időpontban jön és megvan a pontos ára is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét