A OnePlus is kiküldte az idei MWC meghívókat

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az idei, Barcelona-ban tartandó Mobile World Congress (MWC) szokás szerint a legnagyobb gyártók bejelentéseinek fog teret biztosítani. Ott lesz többek között a Xiaomi, Huawei, LG és a Sony. Mindannyian új modellekkel készülnek és úgy tűnik, hogy a OnePlus is köztük szeretne lenni. A vállalat kiküldte a meghívókat a “Reimagine” nevű eseményére, viszont az még nem egyértemű, hogy ténylegesen be fognak-e mutatni egy új okostelefont.

A meghívó szerint ez az újságíróknak, különböző partnereknek és fontosabb vendégeknek szervezett eseméyem lesz és kevés esély van rá, hogy új telefont is látni fogunk. Viszont egy teaser-re mindenképp van esély.

A OnePlus is kiküldte az idei MWC meghívókat az érintetteknek

A vállalatnak nagy tervei vannak. Korábban bejelentették, hogy ők lehetnek az első cég, mely Snapdragon 855-ös chipsettel és 5G-s képességekkel hoz ki okostelefont. Ezt később javították arra, hogy az elsők között lesznek. A OnePlus 7 érkezését még idénre várjuk, viszont az 5G-s OnePlus valószínűleg egy másik készülék lesz, mégpedig magasabb árcédulával. Úgyhogy elképzelhető, hogy a vállalat azt fogja először bejelenteni.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?