Oppo Find X3 Lite: A legkisebb és legmegfizethetőbb

0
310

Három okostelefon modellel jelentkezik az Oppo új Find X3 sorozata. A legkisebb és legolcsóbb közülük a Find X3 Lite, amelynek hivatalos ára 449 euró.

A 6,43 hüvelyk átmérőjű telefon egy Snapdragon 765G SoC-vel lett felszerelve, amelyet a középkategóriás versenytársai is használnak, mint például a Google Pixel 4a 5G. Az Oppo 5G képes középkategóriás okostelefonja összeségében jó benyomást keltett a teszteken. Fényes OLED kijelzője 90 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. Alig 43 perc alatt töltődik fel teljesen a 4300 mAh-s akkumulátor, amelyhez 65 wattos hálózati adaptert kapunk.

Ha a „Starry Black” vagy az „Astral Blue” színváltozatot vásároljuk meg, akkor a telefon hátlapja többrétegű polimerből készül, amely nem csak stílusosan néz ki, de kissé érdesített felülete miatt jó fogást biztosít az ujjak számára. Ha feltétlenül üveg hátlapot szeretnénk, akkor a „Galactic Silver” színt kell választanunk, azonban ez a változat 8 grammal nehezebb, mint a műanyag hátlapos társa, egészen pontosan 180 gramm.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét