Pac-Man kiadású OnePlus Nord 2

0
26

Hardveres szempontból ugyanazt a készüléket kapjuk, amelyet júliusban leplezett le a kínai gyártó, tehát egy normál OnePlus Nord 2 modellről van szó. Ez a gyakorlatban 6,43 colos AMOLED képernyőt jelent 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával valamint MediaTek Dimensity 1200 lapkát találunk a burkolat alatt, 12 GB operatív memóriát és 256 GB háttértárat, valamint egy 4500 mAh kapacitású akkumulátort.

Az okostelefon egyedi, sötétben világító hátlapot kapott, amelyet a videójáték figurája ékesít. A mobil mellé egy Pac-Man témájú szilikontok is jár, a színes szellemfigurákkal, illetve a készülék csomagolása is a játékot idézi a maga látványos színeivel.

A OnePlus különleges Pac-Man háttérképeket, csengőhangokat, egyéni ikonokat, a játék ihlette ujjlenyomat-feloldási és töltési animációkat, valamint a Pac-Man 256 játék egy előre telepített példányát is mellékelte a telefon szoftveréhez. A limitált kiadású készülék 529 euróba kerül, forgalmazása már november 16-án elkezdődött.  A borsos ár ellenére, véleményem szerint egy nagyon jól kivitelezett, és vagány dizájnú készülék lett.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét