Pár információ a Xiaomi 12 Ultra kamerájáról

0
37

A két készülékre utaló nyomokat a MIUI forráskódjában találtak, amelyből kiderül, hogy a kínai gyártó munkatársai Thor és Loki néven illetik a mobilokat a fejlesztés ideje alatt. Thor az Ultra modell, a Loki álnév pedig azt a bizonyos állítólagos Enhanced verziót takarja. Ahogyan sejthető, mindkét készülék burkolata alatt a hamarosan bemutatásra kerülő csúcskategóriás Snapdragon lapkakészlet teljesít majd szolgálatot.

Ami a kamerákat illeti, az elsődleges képrögzítő egység a készülékek hátoldalán egy 50 megapixeles, Samsung gyártmányú GN5 modul lehet, amelyhez betársul további három, egyenként 48 megapixeles egység. A sejtések szerint ezek közül legalább egy ultraszéles látószögű lesz, a maximális zoom állóképek esetén vélhetően 120x lehet.

Említenek egy vadonatúj, kijelző alá integrált ujjlenyomat-olvasót is, de azt egyelőre nem tudni, hogy a biometrikus szenzor milyen új előnyöket biztosíthat. Sajnos jelen pillanatban nagyon sok a fehér folt a Xiaomi 12 készülékekkel kapcsolatban. Jó lenne tudni a várható árakat, és a még részletesebb hardveres specifikációkat. Valószínűleg idővel napvilágra kerülnek ezek a fontos adatok, ám addig vélhetően kénytelenek leszünk türelmesen várni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét