Pár jellemző a Nothing Phone (2a)-ról

0
464

A SmartPrix jelentése újdonságokat igazából nem tartalmaz, sokkal inkább egyfajta megerősítése és összesítője a korábban napvilágra került specifikációknak. A mobil várhatóan 6,7 hüvelykes AMOLED panellel lesz felszerelve, amely támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát, a felbontása pedig 2412×1084 pixel lesz. A megjelenítő gyártásáért a BOE, illetve a Visionox felel majd.

Friss és korábbi hírek szerint a Nothing Phone (2a) belsejében MediaTek Dimensity 7200 lapkakészlet dolgozhat. Az okostelefon hátoldalán 50 megapixeles Samsung S5KNG9 szenzorral szerelt elsődleges kamera foglal majd helyet, amelyet egy szintén a Samsung által gyártott, újfent 50 megapixeles, S5KJN1 érzékelővel ellátott ultraszéles látószögű modul támogat majd. A szelfikamera felbontása 32 megapixel lesz, maga az érzékelő pedig egy Sony IMX615 típusú szenzor.

A jelentés szerint a Nothing Phone (2) elérhető lesz a legnagyobb nemzetközi piacokon, köztük Európában is. A készüléket fekete és fehér színben lehet majd megvásárolni, de előfordulhat, hogy az egyik árnyalat később érkezik majd, mint a másik. A hírek szerint a készülék 400 dolláros áron kerülhet forgalomba, ami nagyjából 140 ezer forintot jelent.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét