Pc-n is elérhető a Bing Chat egyik hasznos funkciója

0
38

Egyelőre még nem tudni, hogy a generatív mesterséges intelligencián alapuló csevegőrobotok valóban felforgatják-e az internetezés eddig ismert módját, de a Microsoft nem bízott semmit a véletlenre. A chatbot lázat kirobbantó ChatGPT őszi bemutatását követően szinte azonnal felugrott a vonatra egy több milliárd dolláros befektetéssel.

Ennek eredményeként ma már több mint 100 millióan használják a GPT nyelvi modellel felturbózott Bing Chatet, amely így egyelőre jelentős előnyt élvez a rivális Google Barddal szemben. A jó hír, hogy a Microsoft most az asztali verzióra is elhozta a platform egyik hasznos funkcióját. Egész pontosan a hangalapú chatelésről van szó, ami a mobilos Bing alkalmazásban már elérhető egy ideje. Tapasztalatok alapján a támogatott nyelveken kommunikálva a chatbot így egész élethű beszélgetéseket képes szimulálni, miközben írott formájában is megjeleníti a bediktált szövegeket és a válaszokat.

A Microsoft Edge böngészőben elérhető funkciónak már elviekben mindenkinél élesednie kellett, aki viszont mégsem látja, érdemes pár nap múlva ismét ránéznie, vagy addig is letöltenie a Bing iOS-en és Androidon is elérhető telefonos alkalmazását.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét