WHO ajánlás: maradj otthon és játssz! #PlayApartTogether

0
21

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2018-ban még megbélyegezte a “gamer” társadalmat, hiszen rendellenességként azonosította a túlzott mennyiségű játékot. A koronavírus eredményeként azonban szinte kifordult magából a világ, és ma ugyan ez a szervezet támogatja a #PlayApartTogether című kezdeményezést, ami mögé olyan szervezetek is felsorakoztak mint az Activison Blizzard, a Twitch vagy éppen a Youtube Gaming.

A #PlayApartTogether célja természetesen nem más mint, hogy a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt otthon tartsa az unatkozó fiatalok tömegeit miközben egy kis gaminggel kötik le az elmúlt hetekben felszabadult idejüket. A támogatók részéről egyébként igazán inspiráló üzenetek is megfogalmazódtak:

“Bárhol is vagy, bármivel is játssz, jobbá teheted a világot.”

#PlayApartTogether

A #PlayApartTogether kezdeményezés zászlaja alatt különleges eseményekre, exkluziv tartalmakra és számos izgalmas apróságra számíthat a játékos közönség. Emiatt a Techkalauz szerkesztősége is azt javasolja, hogy maradj otthon és játssz! Ehhez az általunk összeállított listából is választhatod a Neked leginkább megfelelő laptopot, a mi gamer kedvencünk azonban a Lenovo Legion Y540.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét