Problémák vannak a Samsung Galaxy S21 Ultra akkumulátoridejével

0
209

Széles körben érzékelik a problémát, ugyanis naponta akár több tíz százalékot is veszíthetünk a hiba miatt. Megnyugtatnék azonban mindenkit, hogy nincs óriási probléma.

Hardveresen nem kétséges, hogy a Samsung Galaxy S21 Ultra egy nagyszerű eszköz. Úgy tűnik azonban, hogy a rajta futó szoftver nem tökéletes, és igencsak nagy problémákat okoz. Felhasználók derítették ki és tették közzé XDA fórumokon, hogy mi is a probléma.

Ezen jelentések szerint a kameraalkalmazás meríti le az akkumulátort akkor, amikor a telefon tétlen és a használója mozog. Amikor a telefont csak letesszük az asztalra, akkor nincs baj. Érdekesnek hangzik elsőre, kifejtem.

Hirdetés

Ennek oka kameraalkalmazás, amely minden mozgás érzékelésekor felébreszti az eszközt, ezáltal sok-sok értékes akkumulátor százalékot vesztve. Így eshetett meg az is, hogy egy felhasználó 21%-os merülésről számolt be 15 perc képernyőidő és 7 óra tétlenség alatt.

Jelenleg még nincs hivatalos javítás, azonban a Samsung minden bizonnyal hamarosan javítja a problémát, ha ilyen eszközünk van ne felejtsük majd frissíteni.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét