Projekt RealDesk – trailer

0
455

RealDesk? Miről is van szó? Kezdjük az elnevezéssel. Nem is tagadhatnám és nem is akarom tagadni, hogy a RealDesk inspirációját Jonathan Morrison DreamDesk sorozatából merítettem – de mielőtt a költségek túlságosan elszálltak volna, a megvalósíthatóság és megfizethetőség talaján mozogva úgy döntöttem, helyesebb lesz a RealDesk kifejezést használni. 

Csapjunk is a lovak köz. A Projekt célja az volt, hogy megreformáljam az otthoni munkakörnyezetemet. A bemutató elején láthatjátok a minimalizmus minimalizmusát, a kezdet kezdetét, végén pedig a produktivitás és (költségvetési megszorításokkal sújtott) funkciónövelés jegyében megszületett végeredményt. 

Mindenkit szeretnék megnyugtatni; ennyivel még nem lőttem el a puskaport. A RealDesk Projekt keretén belül elemről-elemre haladva mutatom be a különböző hardverelemeket, azok helyét és szerepét az összeállításban és néhány esetében, mint például a Projekt szívét-lelét jelentő MacBook Pro, külön teszt is készül majd.    

A technológiai oldalt hangsúlyozva: lesz itt szó kijelzőről, érintőpadról, billentyűzetről, háttértárakról & NAS-ról, hangfalról, fejhallgatóról, DAC-ról, dokkoló állomásokról, kábelmenedzsmentről, asztalról, hely és térkihasználásról, routerről, internetkapcsolatról, iPad-ről. Az emberi oldalt hangsúlyozva: lesz itt szó büdzséről, jó és rossz döntésekről, felhasználói élményről és ami a legfontosabb, a tapasztalataimról. 

Első rész: február 28. 

Gabe

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét