Rejtélyes új Samsung hordható eszköz látott napvilágot az FCC filingen

0
364

Az első képek alapján mi egy fitness-karkötőre tippelünk.


Egy rejtélyes új Samsung viselhető eszköz látott napvilágot az FCC filings publikációjában. Vázlatkép is jelent meg a hordható termékről, amit itt láthattok:

A vázlatrajz alapján a Samsung ellátta a terméküket pulzusszám érzékelővel, jelezve, hogy az eszközt valószínűleg egy mozgás- és sport mellé szánták. A Samsung legfrissebb ilyen hordható sportkütyüje a Galaxy Fit volt, ami egy éve jelent meg, ezért elképzelhető, hogy ennek a vérfrissített változatát láthatjuk.

Hirdetés

Fontos leszögeznünk, attól, hogy valamit nyilvánosságra hoznak az FCC-n, nem jelenti azt, hogy a közeljövőben meg is fog jelenni, sőt, hogy valaha kiadják a terméket.  De a Samsung idei Galaxy Unpacked eseménye itt van a nyakunkon, Augusztus 5-én. Itt mindenre fény derülhet.

Az említett eseményen a Samsung valószínűleg bejelenti a Galaxy Note 20 szériás csúcskategóriás telefonjait (habár már elég sok információnk van, hogy is nézhetnek ki) és a formabontó Galaxy Fold utódját. Valamint új információk szivárogtak ki a Galaxy Watch 3-mal kapcsolatban. Reméljük, hogy a Watch 3 mellett ez az új rejtélyes termék is napvilágot lát idén.

A Samsung Electronics. A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét