Rohanás az életed? – Érdekes funkciót tesztel az Instagram

0
1424

Bizonyára sokan jártak már úgy, hogy a nagy kapkodások közepette megnyitottak egy üzenetet, de idejük már nem volt válaszolni, esetleg még gondolkodni akartak azon, mit is reagáljanak vissza. Ebből aztán könnyen lehetnek konfliktusok, sértődések, mivel sokan várják el a folyamatos és azonnali választ.

Ha ez nem történik meg, frusztrálttá válnak, és személyes okokat kezdenek sejteni a háttérben. Mindez azonban hamarosan orvosolhatóvá válik, ugyanis az Instagram elkezdett tesztelni egy olyan funkciót, amellyel megtilthatjuk a Látta (Seen) státusz kijelzését. A Meta tulajdonában álló képmegosztó egy ki/be kapcsolatható gombon dolgozik, amellyel, ha úgy akarjuk, nem jelzi a rendszer a másik félnek, hogy olvastuk az üzenetét.

Az olvasottsági státusz láthatósága azért is lehet problémás, mert felfedi, hogy az illető aktív volt az oldalon. Ezt még abban az esetben is, ha az aktivitási állapot láthatósága egyébként ki van kapcsolva. Ez a funkció tehát ilyen szempontból megközelítve is hasznos lehet. Meglátjuk milyen lesz, ha elérhetővé válik.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét