Samsung Galaxy Buds FE a láthatáron

0
652

Modellszám, név, a tok és a fülhallgatók formája, illetve egy-két funkció is kiderült a Samsung még be nem mutatott Galaxy Buds FE fülhallgatójáról. Voltak korábban arról szóló hírek, hogy a Samsung frissíteni fogja TWS fülhallgatóját, a Buds 2 és Buds 2 Pro viszont nem utódot kap a képek alapján, hanem egy egyszerűbb társat, mely a Buds és a Buds+ helyét veszi majd át a termékek között.

Cserélhető szilikon szárnyak segítenek majd a hallójáratban ülő fülhallgatót fixen tartani, a hordozó tok USB-C csatlakozón tölt majd, míg benne a fülesek mágneses csatlakozókon keresztül kapnak majd áramot. Adott a füleseken a viselésérzékeléshez szükséges közelségszenzor, a két külső mikrofon és az érintőfelület a parancsbevitelhez.

Kiderült még a be nem jelentett fülhallgatóról, hogy két méretű szilikon jár majd mellé: S/M és M/L. Egyelőre nem biztos, de valószínűsíthető, hogy Bluetooth 5.3-as kapcsolatra lesznek képesek a fülhallgatók és az SBC, AAC mellett a dél-koreai vállalat saját SSC-jét (Samsung Seamless Codec, korábban Samsung Scalable Codec) támogatják majd.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét