Samsung Galaxy Home – érkezik a Samsung okoshangszórója is

0
112

A pénteki Samsung esemény keretein belül nem csak a legújabb okostelefonjuk látott napvilágot, hanem végre leleplezte a saját okoshangszóróját is. A hangszóró – némi Apple beütéssel – a Samsung Galaxy Home nevet viseli, és egyből a prémium okoshangszórók piacára érkezik.

Samsung Galaxy Home

A Galaxy Home „agya” a Samsung mesterséges intelligenciája, a Bixby – hogy ez jó, vagy rossz, döntsék majd el a jövőbeni tulajdonosok. A Bixby különféle feladatok végrehajtásával bízható meg (a felhasználó hangutasításokkal képes vezérelni az otthoni okoseszközöket), és kérdésekre is válaszol. Tehát lényegében pontosan ugyan úgy működik, mint a Samsung okostelefonokon. A korábbi – jogos támadások miatt – a Samsung azt is bejelentette, tovább okosította Bixby-t, hogy méltó vetélytársa legyen a többi digitális asszisztensnek.

Samsung Galaxy Home

A nyolc mikrofonnal operáló okoshangszóró egy háromlábú állványra került és mint mindig, most is ízlés dolga, kinek tetszik, és kinek nem. A hat magassugárzóval és egy basszus mélysugárzóval szerelt hangszóró 360 fokban képes sugározni a hangokat (surround hangzás), de meg lehet kérni arra, hogy egy adott irányt preferáljon.

A minden részletre kiterjedő tesztig vélhetően novemberig kell majd várnunk. Ekkor kerül sor ugyanis a novemberi fejlesztői konferenciára, így még éppen a boltok polcaira kerül az ünnepi hajrá előtt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét