Samsung Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra szivárgás: Teljes adatlap, színek és árak

0
8870

Körülbelül egy héten belül a Samsung bemutatja a Galaxy S24-et, a Galaxy S24+-t és a Galaxy S24 Ultra-t. Az eddigi legátfogóbb kiszivárogtatás most már előre felfedi mindhárom modell teljes adatlapját, beleértve az európai változatokat és a fogyasztói árakat is.

Számos leak után a Galaxy S24 széria specifikációinak nagy része már ismert, de a WinFuture éppen most publikált egy gyakorlatilag teljes adatlapot mindhárom modell európai változatáról, mielőtt a Galaxy S24 sorozatot január 17-én, szerdán hivatalosan is bemutatják.

Noha mindhárom modell rendelkezik 120 Hz-es gyors LTPO AMOLED kijelzővel, 6 GHz alatti 5G modemmel és a kijelzőbe integrált ultrahangos ujjlenyomat-érzékelővel, mindenképpen van néhány különbség, amivel a vásárlóknak tisztában kell lenniük. Mindenekelőtt a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy csak a Galaxy S24 Ultra-ban lesz elérhető Európában, de a nyolc számítási magból hét lassabb, mint a hagyományos Snapdragon 8 Gen 3.

A 8 GB-os Galaxy S24 nemcsak kevesebb RAM-ot kínál, mint a két drágább modell, hanem lényegesen lassabban tölt is, 45 watt helyett 25 Watton. A Wi-Fi 7 a csúcsmodell számára van fenntartva, akárcsak a titán váz és az S Pen. Ezen kívül talán a kamerák jelentik a legnagyobb különbséget, mert csak a Galaxy S24 Ultra rendelkezik a 200 MP-es főkamerával és 50 MP-es f/3.4 periszkópos teleobjektívvel.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét