Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Egy leaker szerint a Galaxy Unpackeden jelentik be és csak korlátozott mennyiségben lesz kapható

0
13

Új szivárgások szerint a Samsung fixálta a Galaxy Tab S8 Ultra megjelenési dátumát. Ez a tablet az érkező Tab S8 trió legnagyobbika. Az eszköz beszerzésével azonban lehetnek problémák,

Rengeteg mindent tudunk már a Galaxy Tab S8 Ultra készülékről, az OnLeaks például több CAD renderképet is publikált a közelmúltban, valamint Geekbench szivárgások is napvilágot láttak. Minden jel szerint Qualcomm Snapdragon 9 Gen1 SoC és 8-12 GB RAM lesz az eszközben.

Állítólag a Samsung következő Unpacked eseményén be is jelenti az eszközt, amit 2022 januárjában tartanak meg. Állítólag februárban már a polcokra érkezik az új eszköz, de csak korlátozott mennyiségben.

@FrontTron szerint a Samsung nem számít hatalmas hozamra a Tab S8 Ultra-val kapcsolatban, köszönhetően a nagyon drága és iszonyatosan high-end 14,6 hüvelykes 120 Hz-es AMOLED panelnek. Egyelőre nem tudni, mennyibe fog kerülni a tablet, de egyáltalán nem lepődnénk meg ha az iPad Pro körüli árcímkéje lenne.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét