Samsung NP550 – multimédiára hangolva

0
118
Megérkezett a Laptopszalon üzleteibe a régóta várt Samsung NP550P5C notebook, mely a multimédiára kiélezett vásárlóközönség vágyait próbálja kielégíteni.
 
A Samsung NP550P5C a legújabb 3. generációs Intel Ivy Bridge processzorokkal vannak felszerelve, melyek támogatják a Hyper Threeding technológiát, így kétszer annyi párhuzamos programszál futtatására képesek, mint sima kétmagos elődeik, továbbá egyes processzortípusaik támogatják a TurboBoost technológiát, ami alkalmazástól függően felemeli a processzor órajeleit. Az új processzorcsalád esetén is a processzor rendelkezik már egy beépített GPU-val, mely az Intel HD Graphics 4000 névre hallgat és egy Nvidia GT 630M dedikált VGA-val is, mely az Nivida Optimus technológia segítségével képes automatikusan váltani a videokártyákat annak függvényében, hogy a felhasználónak mire van szüksége. A videokártya tökéletesen alkalmas játékok futtatására, mely megtekinthető egy korábbi tesztünkben.
 
 
A Samsung NP550P5C kijelző mérete 15.6 hüvelyk, natív felbontása pedig 1366×768 és mindez Antiglare bevonattal, LED háttérvilágítással. A notebookon találunk 2db USB 3.0 és 2db USB 2.0 portot, HDMI és eSata csatlakozót, kártyaolvasót, Bluetooth 4.0-át és egy 1,3 megapixeles webkamerát.
 
A legújabb Samsung multimédiás noteszgép 2,5 kg súllyal és ezüst színben kerül fel a boltok polcaira.
 
 
(x) – fizetett hirdetés

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét